ŞANLIURFA / BİRECİK - Şehit Mehmet Yılmaz Ortaokulu

Şehit Mehmet Yılmaz Ortaokulu

Adres
DALOCAK MAH. DALOCAK SK. ŞEHİT MEHMET YILMAZ İLKOKULUORTAOKULU VE LOJMANI BLOK NO9 BİRECİK / ŞANLIURFA
Vizyon
Milli Eğitimin gereği olarak Şehit Mehmet Yılmaz Ortaokulu’nda eğitimlerini alan öğrencilerimizi, Atatürk ilkeleri ve inkılâplarına bağlı, akılcı, hoşgörülü ve yaratıcı düşünmeyi bilen, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olarak yetişmelerini sağlamanın yanı sıra ülkemizin ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanında yetkin, hayatı yorumlayabilen, ahlaki olgunluğa sahip olarak bir üst kuruma hazırlamayı ve eğitimlerini sevgi temelli, disiplin odaklı parolasıyla öğrenci veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli kadrosu, modern ve öğrenci merkezli , çoklu zeka eğitimine uygun Türkiye’de model oluşturmak , sosyal , kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak.
Misyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatına örnek bilgili, kültürlü, kendi değerlerini özümsemiş; yaratılanı Yaradan´dan ötürü sevebilen, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları zenginlik kabul eden, insana ve düşünceye saygı duyan fertler yetiştirmenin yanı sıra beklentilerin en iyi şekilde karşılandığı, başarılarıyla bölgede ses getiren inandığı temel ahlaki ve toplumsal değer yargılarını esas alarak çalışan ve bir sonraki günü dünden daha iyi olan bir okul olmak.
08.20-15.00
ISI POMPALI KALORİFER
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ ULAŞIMLARINI ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE GERÇEKLEŞTİRMEKTEDİRLER.
OKUL ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.
MAHALLE
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 18 KM, İL MERKEZİNE 81 KM UZAKLIKTADIR.
TUBİTAK 4006 PROJELERİ